Slepice
https://www.slepicar.cz/kurniky/66/

Pivovarské kvasnice v kyblíku 2300 ml

Kód zboží: 295
Hmotnost: 2.5 kg
Bodů: 0,66

  • Mám pro Tebe SLEVU 300Kč v objednávce použij kod SLEPICAR
  • Granule pro psa či kočku kupuj výhodně ZDE

Kvasnice slouží jako doplňkové krmivo pro vaši drůbež. Jsou bohaté na přírodní vitamíny skupiny B. Kvasnice mají pozitivní vliv na trávení drůbeže, růst mláďat a zvyšují odolnost proti nemocem a stresům. Celý popis
Skladem
registrovaní: 189 Kč
199 Kč

Další varianty produktu

Pivovarské kvasnice 2300 ml

Kvasnice slouží jako doplňkové krmivo pro vaši drůbež a veškerá domácí zvířata. Jsou bohaté na přírodní vitamíny skupiny B. Kvasnice mají pozitivní vliv na trávení drůbeže, růst mláďat a zvyšují odolnost proti nemocem a stresům. 

Benefity kvasnic:

  • rychlý zdroj energie,
  • vysoký obsah vitamínů skupiny B,
  • zvyšují odolnost organismu proti nemocem a stresu,
  • podporují růst mladé drůbeže,
  • mají přízvivý vliv na kvalitu peří.

Dávkování:

  • individuální dle potřeby přímo do krmné směsi,
  • zvířeti zajistěte dostatek pitné vody po celý den,
  • dojnice 50-150 g/kus telata, hříbata 5-20 g/kus koně,
  • jalovice, býci 5-100 g/kus prasata – výkrm, prasnice 15-50 g/kus prasata – selata 3-5 g/kus,
  • ovce a kozy 5-20 g/kus králíci 1-2 g/kus,
  • slepice, kachny, bažanti, husy, krůty 2-4 g/10 kusů holuby, křepelky 1-2 g/10 kusů,
  • psi do váhy 10 kg 1-2 g/kus psi do váhy 20 kg 2-5 g/kus psi do váhy 30 kg 5-10 g/kus,
  • kočky 1-2 g/kus křečci, morčata, myši 5 g/kg krmiva exotické ptactvo 1-2 g/10 kusů.

Složení:

Kvasnice sušené (Saccharomyces cerevisiae), pšeničné výpalky DDGS jako nosič. 

Deklarované jakostní znaky:

Hrubý protein: 42,5 %; Hrubý popel: 5 %; Hrubá vláknina: 8 %; Hrubé oleje a tuky: 5 %; Lyzin: 17 g/kg; Methyonin: 5 g/kg; Vápník – Ca: 0,1 %; Sodík- Na: 0,02 %; Fosfor-P: 0,8 %


S tímto produktem si zákazníci také objednávají


Dotazy zákazníků


Nový dotaz

Novinky a akce zasíláme zdarma

Postup jak případně zrušit odběr novinek naleznete v každém zaslaném e-mailu.