-
VÝPRODEJ
- Drůbež
- Kurníky a husníky
-
Králíkárny, klece a výběhy
- Líhně a inkubátory
- Plechové domky a truhly
- Skleníky a foliovníky
- Příslušenství
- Krmné směsi
- Dětské domky
- Včelařství
- Elektrické ohradníky a sítě
- Hospodářská zvířata
- Domácí zvířata
- Zahrada
- Škubačky a kotle
- Výběhy a ohrádky
- Fotopasti
- Sklopce, nástrahy a další
- Ovocné stromky a keře
Vykrmená drůbež
Pořídili jste si na jaře husu, kachnu nebo i krůtu? Během pár týdnů zřejmě budou mít vaše opeřené krásky porážkou váhu a nastato tak to, na co se všichni celou tu dobu od nákupu přes jejich výkrm těšíte. Zabít kachnu nebo husu, spařit ji, oškubat, vykuchat a následně ji na stůl připravit tak, aby všem chutnalo chce hodně, ale opravdu hodně zkušeností. Pokud se na svém dvoře chystáte na premiréu, určitě bude dobré, pokud budete mít po ruce někoho, kdo už drůbež někdy porážel.
Pokud má být celý proces porážky vykrmené drůbeže jednoduchý a rychlý, určitě je dobré se na něj včas a řádně připravit. Se zabitím asi většina z vás problém mít nebude, ale co ostatní důležité kroky v celém procesu? Co s takovým peřím a jak vůbec začít s vykucháním? Zřejmě nevíte, že? A právě proto jsem vám zde vybral pár šikovných pomocníčků, kteří vám celý proces usnadní. Který bude váš favorit?
Celkem produktů: 27
zdarma
Novinka
Spařovací kotel 49 l
Jiná varianta skladem
Kotel na spařování drůbeže - na slepice, husy, kachny a křepelky, objem 49 l, průměr bubnu 40 cm,…
11 979 Kč
Jednorázové rukavice vinyl 100 ks
Není skladem
Igelitové rukavice na jedno použití se hodí při každé špinavého práci. Vyrobeny jsou z kvalitního a…
249 Kč
Expeduji ihned
Doprava
zdarma
Bubnová škubačka na kolečkách 65 cm
Skladem
Nerezová bubnová škubačka na drůbež, max. 10kg, doba škubání 15 sekund, Ø bubnu 65 cm, 158 ks…
14 699 Kč