kurníky
Dárkové poukazy

Spařovací kotel na slepice, kachny, husy, křepelky CIMUKA YL-FW40-E

Kód zboží: 0337
Hmotnost: 9.4 kg
Bodů: 39,93

  1. drůbež zavezeme až k vám na dvůr
  2. vše pro včelaře najdete zde ⇒
  3. PLECHOVÉ DOMKY sleva až 47%

Kotel na spařování drůbeže - na slepice, husy, kachny a křepelky, objem 49 l, průměr bubnu 40 cm, automatický termostat, příkon 4500 W. Celý popis
Není skladem

Chci hlídat dostupnost

11 979 Kč

Další varianty produktu

Spařovací kotel 49 litrů

Návod k obsluze najdete zde.

Kotel na spařování drůbeže - na slepice, husy, kachny a křepelky, objem 49 l, průměr bubnu 40 cm, automatický termostat, příkon 4500 W. Jedná se perfektní pomůcku na spařování drůbeže, která vám celý proces škubání drůbeže velice usnadní a zefektivní. Celonerezový spařovací kotel udržuje pomocí automatického termostatu stabilní teplotu, díky které bude škubání drůbeže probíhat snadno a bez potrhání kůže. Elektrický kotel na spařování drůbeže je vyroben z velice kvalitní nerezové oceli, a tak jeho údržba zabere jen chvilku a vydrží vám po mnoho let.

Pro spaření jakých druhů drůbeže je kotel vhodný?

Jakým způsobem kotel na spařování drůbeže funguje?

Elektrický spařovací kotel je vybavený automatickým termostatem, na kterém si jednoduše nastavíte požadovanou teplotu. Celonerezový kotel poté vodu na vámi zvolenou teplotu nejen ohřeje, ale navíc ji během svého chodu na této stabilní hodnotě neustále udržuje. Voda při spařování tedy zachovává optimální doporučenou teplotu, což zajistí snadné škubání drůbeže bez k poškozování a potrhání kůže. Součástí balení je také praktická ponorná vložka speciálně navržená pro jednoduché ponoření, vyjmutí a také efektivnější smáčení drůbeže. Vodu z kotle po spařování drůbeže snadno vylijete přes výpustní ventil.

Jak správně spařit drůbež?

Spaření drůbeže před škubáním je velice důležité, aby došlo k uvolnění folikulů a svalů držících peří, a následné škubání tak běželo hladce bez poškození kůže. Každý druh drůbeže vyžaduje odlišnou teplotu a délku spaření viz tabulka níže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

Kotel pro spařování drůbeže můžete využít i při běžných zabijačkách na vaření jitrnic, jelit, tlačenek, ovaru či polévky. Kotel je však nutné před i po použití pečlivě umýt a vydezinfikovat!

Parametry kotle:

  • Hmostnost: 9,4 kg
  • Objem: 49 litrů.
  • Průměr bubnu: 40 cm.
  • Hloubka bubnu od topné spirály po okraj: 38 cm.
  • Maximální dodávaný příkon líhně: 4500 W.
  • Rozměry: 55 x 43,5 x 53 cm.


S tímto produktem si zákazníci také objednávají


Dotazy zákazníků


Nový dotaz

Novinky a akce zasíláme zdarma

Postup jak případně zrušit odběr novinek naleznete v každém zaslaném e-mailu.


Nastavení ochrany soukromí

Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Souhlasím

Nastavení cookie

Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.

Souhlasím se všemi Odmítnout vše