kurníky
Vitamíny a minerály

Kotel na spaření drůbeže

Kód zboží: 381
Hmotnost: 24 kg
Bodů: 60,96

  1. drůbež zavezeme až k vám na dvůr
  2. vše pro včelaře najdete zde ⇒
  3. PLECHOVÉ DOMKY sleva až 47%

Elektrický spařovací kotel vhodný pro veškerou chovanou drůbež. Dokonale před vložením zvířete do škubačky spaří peří kachnám, husám, kuřatům a slepicím. Už žádná namáhavá práce a škubání v ruce. Celý popis
Není skladem

Chci hlídat dostupnost

20 119 Kč
18 289 Kč

Další varianty produktu

Elektrický kotel na spaření drůbeže 120 litrů

Elektrický spařovací kotel spolu s elektrickou škubačkou jsou natolik nepostradatelnými pomocníky každoročních sezonních porážek, že by zásadně neměly chybět ve vybavení žádné menší rodinné farmy zabývající se chovem drůbeže. A nejen to, a na chuť jim jistě přijdou i zapřisáhlí milovníci drůbežího masa z vlastního domácího chovu.

Při obsluze elektrické škubačky dbejte zvýšené opatrnosti a zásadně používejte ochranné pomůcky!

Kotel vodu nejen ohřeje na vámi zvolenou teplotu, navíc teplotu během svého chodu neustále udržuje a kotel je tudíž ihned připraven k dalšímu použití. Jeho 70ti litrový objem je vhodný k paření především menší hrabavé a vodní drůbeže. V případně menších, na podzim porážených kuřat, jich spaříte na jednu várku až 5 kusů. Vlastní výpustní ventil a vyjímatelná vnitřní nádoba z nerezové oceli vám zajistí nejen velice snadnou údržbu, navíc životnost materiálu takřka neomezenou.

Výhody kotle:

  • Bezpečný, tepelnou pojistkou opatřený kotel.
  • Indikátor zapnutí ohřevu, s vlastním termostatem.
  • Snadné čištění s pomocí výpustného ventilu.
  • Možnost nastavení vlastní teploty.
  • Hlavní pojistný spínač tlačítko ON/OFF.
  • Kvalitní, proti poškození ošetřená, ušlechtilá nerezová ocel.
  • Drůbež je po použití kotle dokonale připravena na zbavení veškerého peří.
  • Díky správnému spaření nedochází k následnému poškození drůbeže ve škubačce.
  • lze použít i při zabijačkách na ovar, vaření jitrnic, jelit, tlačenek, polévky.

Rada Slepičáře:

Jak je mezi chovateli známo, je nutné drůbež před škubáním důkladně spařit. Doporučujeme tedy odstranit hlavu a vložit poraženou drůbež na několik minut do slané vodní lázně s teplotou 30-50 °C a až následně ohřát na 75 °C. Sůl, jenž obsahuje slaná lázeň a horká voda použita k vlhčení při celém procesu škubání ochrání kůži před nežádoucím potrháním.

Parametry kotle:

  • Materiál. Nerezová ocel 0,8 mm.
  • Objem. 120 l vody.
  • Rozměry. 57 x 50 x 67 cm (SxHxV).
  • Hmotnost. 24 kg.
  • Příkon. 110-220 V.
  • Kapacita. Na jeden cyklus spaříte až 10 ks drůbeže.
  • Záruka. Dva roky.


S tímto produktem si zákazníci také objednávají


Dotazy zákazníků


Nový dotaz

Novinky a akce zasíláme zdarma

Postup jak případně zrušit odběr novinek naleznete v každém zaslaném e-mailu.


Nastavení ochrany soukromí

Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Souhlasím

Nastavení cookie

Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.

Souhlasím se všemi Odmítnout vše