Košík 0 Kč

  

 

 

 

 

 

 

Příspěvky tagu výkrm

Zpět na všechna témata

Kdy je ten správný čas zabít husu?


Kdy je ten správný čas zabít husu? Jedenáctý listopad se blíží, a tak není divu, že řada chovatelů a gurmánů se chystá tento svátek slavného světce oslavit chutnou husí pečínkou a sklenkou dobrého červeného vína. Je ovšem už nyní ten správný čas na husí hody a jak to vlastně s celou porážkou vykrmené husy je?


ČÍST CELÉ



I krátký život brojlera má svá pravidla


I krátký život brojlera má svá pravidla Málo někdy znamená opravdu hodně zvlášť potom, pokud se jedná o chov užitkových slepic. Co všechno v prostředí, kde jsou slepice chované, působí na produkci vajec?


ČÍST CELÉ



Chov slepic hlavně pro maso


Chov slepic hlavně pro maso Kdo by neměl rád domácí vajíčka, ale věřte, že i kuřecí maso může být větší dobrota než to, které je k dostání v každém supermarketu. Není totiž maso jako maso.


ČÍST CELÉ



Vykrmená drůbež: proč a kdy ji kupovat


Vykrmená drůbež: proč a kdy ji kupovat Pořízení vykrmené zvěře vám ušetří spoustu starostí, víte ovšem, jak se o drůbež náležitě postarat a jak ji třeba ubráti před nezvaným hostem vaší zahrady?


ČÍST CELÉ



Porážka drůbeže a naše rady nezkušenému


Porážka drůbeže a naše rady nezkušenému Po ukončeném výkrmnu nebo snášce většinou nastává čas k porážce. Jak bez chyby zvládnout premiéru?


ČÍST CELÉ



Výkrm drůbeže od A do Z


Výkrm drůbeže od A do Z Jak správně na výkrm drůbeže, abyste sklízeli včas vámi dlouho očekávané ovoce?


ČÍST CELÉ



Zvládněte výkrm brojlerů na jedničku


Zvládněte výkrm brojlerů na jedničku Chcete si doma vykrmit kuřata? Zakupte si brojlerová kuřátka a výbornou pečínku máte zaručenou.


ČÍST CELÉ



Výkrm krůťat den po dni


Výkrm krůťat den po dni Krůta je hned po pštrosovi největším zdomestikovaným ptákem. Zaměřme se dnes proto na výkrm mladých krůt i na složení krmné dávky pro dospělé chovné krůty a krocany.


ČÍST CELÉ



Novinky a akce zasíláme zdarma

Postup jak případně zrušit odběr novinek naleznete v každém zaslaném e-mailu.