https://www.slepicar.cz/kurniky/66/
plechové domky

Kategorie: maso

Rozdíl mezi masným a nosným plemenem slepic

Přidáno 09.04.2019

Chováte slepičky pro vejce nebo jejich maso? Ať to máte u vás doma s chutěmi jakkoliv, existují plemena slepic, která jsou spíše vhodná ...

Číst více

Maso a kosti slepicím: dávat nebo raději vyhazovat

Přidáno 04.04.2019

Že mají slepice symbiotických vztah s naší kuchyní je víc než jisté. Kde je ovšem hranice, toho, co by z kuchyně slepičky měly dostávat, ...

Číst více

Maso drůbeže aneb která slepice chutná nejlépe

Přidáno 03.08.2018

Pokud patříte mezi milovníky drůbežího masa jistě víte, že toto maso patří k nejpoužívanějším surovinám v naší kuchyni, ...

Číst více

Devět chutí krůty

Přidáno 12.02.2018

Krůta je největší druh tradiční domácí drůbeže a její maso nabízí nepřeberné možnosti úpravy.

Číst více

Chovejte francouzské elegánky v podobě kachny ruánské

Přidáno 08.09.2017

Ruánky silně připomínají svým vzhledem kachnu divokou, ze které bylo toto plemeno ve Francii v 19. stol. vyšlechtěno.

Číst více

Okuste rozmanitost krůtího masa

Přidáno 27.06.2017

Krůtí maso patří mezi oblíbené lahůdky a oblíbené oživení jídelníčku díky nepřeberným variacím zpracování.

Číst více

Slepičářův světoběžník #3: Brazilská kauza s drůbežím masem

Přidáno 19.05.2017

V dubnu světem otřásla kauza týkající se vývozu zkaženého masa z brazilských zpracovatelských závodů.

Číst více

Budoucnost kuřecího masa: rychlokvašky už neletí

Přidáno 18.04.2017

Pěkně pomalu rostlé kuře = blízká budoucnost masového chovu slepic. 47denním kuřatům na pultech odzvonilo.

Číst více

Novinky a akce zasíláme zdarma

Postup jak případně zrušit odběr novinek naleznete v každém zaslaném e-mailu.