plechové domky
Slepice

Kategorie: maso

Staroštýrská slepice: staré kulturní plemeno

Přidáno 02.08.2022

Dáváte přednost raději lehčím plemenům před těmi těžšími? Líbí se vám stará kulturní plemena, která jsou téměř už mezi ...

Číst více

Tajemství úspěšného odchovu brojlerů

Přidáno 02.02.2022

Chov brojlerů je velmi lukrativní, zajímavý a víceméně i nenáročný byznys. Mnoho chovatelů chová brojlery v malém měřítku, ...

Číst více

Můžou slepice maso?

Přidáno 07.01.2021

Častá otázka mezi všemi zkušenými i těmi méně zkušenými chovateli. Jak to s krmením slepic zbytky z kuchyně, a především ...

Číst více

Rozdíl mezi masným a nosným plemenem slepic

Přidáno 09.04.2019

Chováte slepičky pro vejce nebo jejich maso? Ať to máte u vás doma s chutěmi jakkoliv, existují plemena slepic, která jsou spíše vhodná ...

Číst více

Maso a kosti slepicím: dávat nebo raději vyhazovat

Přidáno 04.04.2019

Že mají slepice symbiotických vztah s naší kuchyní je víc než jisté. Kde je ovšem hranice, toho, co by z kuchyně slepičky měly dostávat, ...

Číst více

Maso drůbeže aneb která slepice chutná nejlépe

Přidáno 03.08.2018

Pokud patříte mezi milovníky drůbežího masa jistě víte, že toto maso patří k nejpoužívanějším surovinám v naší kuchyni, ...

Číst více

Devět chutí krůty

Přidáno 12.02.2018

Krůta je největší druh tradiční domácí drůbeže a její maso nabízí nepřeberné možnosti úpravy.

Číst více

Chovejte francouzské elegánky v podobě kachny ruánské

Přidáno 08.09.2017

Ruánky silně připomínají svým vzhledem kachnu divokou, ze které bylo toto plemeno ve Francii v 19. stol. vyšlechtěno.

Číst více

Okuste rozmanitost krůtího masa

Přidáno 27.06.2017

Krůtí maso patří mezi oblíbené lahůdky a oblíbené oživení jídelníčku díky nepřeberným variacím zpracování.

Číst více

Slepičářův světoběžník #3: Brazilská kauza s drůbežím masem

Přidáno 19.05.2017

V dubnu světem otřásla kauza týkající se vývozu zkaženého masa z brazilských zpracovatelských závodů.

Číst více

Budoucnost kuřecího masa: rychlokvašky už neletí

Přidáno 18.04.2017

Pěkně pomalu rostlé kuře = blízká budoucnost masového chovu slepic. 47denním kuřatům na pultech odzvonilo.

Číst více

Novinky a akce zasíláme zdarma

Postup jak případně zrušit odběr novinek naleznete v každém zaslaném e-mailu.


Přizpůsobujeme se Vám na míru. Abychom v tom byli co možná nejlepší, potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých cookies a předáním dat třetím stranám. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "OK".

OK

Nastavení cookie

Zde máte možnost povolit jednotlivé cookies podle Vašich preferencí.

Souhlasím se všemi