Zveřejněno: 02.08.2022
Dáváte přednost raději lehčím plemenům před těmi těžšími? Líbí se vám stará kulturní plemena, která jsou téměř už mezi ...
Číst více
Zveřejněno: 02.02.2022
Chov brojlerů je velmi lukrativní, zajímavý a víceméně i nenáročný byznys. Mnoho chovatelů chová brojlery v malém měřítku, ...
Zveřejněno: 07.01.2021
Častá otázka mezi všemi zkušenými i těmi méně zkušenými chovateli. Jak to s krmením slepic zbytky z kuchyně, a především ...
Zveřejněno: 09.04.2019
Chováte slepičky pro vejce nebo jejich maso? Ať to máte u vás doma s chutěmi jakkoliv, existují plemena ...
Zveřejněno: 04.04.2019
Že mají slepice symbiotických vztah s naší kuchyní je víc než jisté. Kde je ovšem hranice, ...
Zveřejněno: 03.08.2018
Pokud patříte mezi milovníky drůbežího masa jistě víte, že toto maso patří k nejpoužívanějším ...
Zveřejněno: 12.02.2018
Krůta je největší druh tradiční domácí drůbeže a její maso nabízí nepřeberné ...
Zveřejněno: 08.09.2017
Ruánky silně připomínají svým vzhledem kachnu divokou, ze které bylo toto plemeno ve Francii v 19. stol. ...
Zveřejněno: 27.06.2017
Krůtí maso patří mezi oblíbené lahůdky a oblíbené oživení jídelníčku díky nepřeberným variacím zpracování.
Zveřejněno: 19.05.2017
V dubnu světem otřásla kauza týkající se vývozu zkaženého masa z brazilských zpracovatelských závodů.
Zveřejněno: 18.04.2017
Pěkně pomalu rostlé kuře = blízká budoucnost masového chovu slepic. 47denním kuřatům na pultech odzvonilo.
Postup jak případně zrušit odběr novinek naleznete v každém zaslaném e-mailu.